Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - természetesen lesz mire költenünk

|

A Star Wars Battlefront II DLC-i ugyan teljesen ingyenesen érkeznek, de az EA megtalálta a módját annak, hogy így is megnyissuk a pénztárcánkat.

Hirdetés

Tegnap örülhettek a Star Wars rajongók, hiszen bár a Visceral játékát ezúttal nem villantották meg, azért az EA Play számos csodás pillanatot tartogatott. Láthattunk egy ütős Star Wars Battlefront II gameplay trailert, és immár az is hivatalossá vált, hogy minden DLC ingyenes lesz.

Ahogyan azt sejteni lehetett, ez korántsem jelenti azt, hogy semmit sem vásárolhatunk meg valódi pénzért a játékban. Niklas Fegraeus, a Battlefront II rendezője a GameSpot kérdésére felelve elárulta, hogy azért döntöttek az ingyenes hősök és pályák mellett, hogy ne osszák meg a játékosbázist, és biztosíthassák a felhőtlen közös játékot. Fegraeus elmondta, hogy a rajongók egy nagy család részei, és ők mindenképpen együtt szeretnék tartani ezt a családot, nem akarják, hogy bárki lemaradjon. Ez mondjuk eszükbe juthatott volna az első Battlefront játékuknál is, amihez számos fizetős DLC érkezett, de a múlton már kár is keseregni. 

A DLC-k mellett a játékvilág másik mumusai, a mikrotranzakciók azonban nem maradnak ki. Ha nem sajnáljuk rá a pénzt, akkor módunk nyílik a gyorsabb fejlődésre. A különféle tartalmakat feloldhatjuk úgy is, hogy tetemes mennyiségű játékórát pakolunk a Battlefront II-be és felhalmozunk egy kisebb vagyont a játékbeli valutából, de az a lehetőség is nyitva áll előttünk, hogy előkapjuk a bankkártyánkat és valódi pénzzel fizessünk mindezért. Fegraeus fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy minden elérhető lesz kizárólag játékbeli teljesítménnyel is, és győzelmet biztosító előnyöket senki sem vásárolhat magának. 

A Star Wars Battlefront II első ingyenes DLC-je a nyolcadik Star Wars mozihoz kapcsolódik majd. Az utolsó Jedi témájú csomag idén decemberben érkezik, valószínűleg a film premierjének környékén. Finn és Phasma kapitány már biztosan a csomag rész lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)