Hirdetés

EA Play - itt a Star Wars Battlefront 2 gameplay trailer!

|

A nap folyamán ugyan láthattuk már a Star Wars Battlefront II-t, az EA Play alatt levetített videó más volt.

Hirdetés

Tudjuk, hogy az Electronic Arts nagyon szereti a videósokat, a videósok meg az exkluzív tartalmakat, ezért a net a napokban tele lesz Star Wars Battlefront II gameplay videókkal. Valószínűleg ugyanazt a pályát és azokat a harcosokat fogjuk látni mindenhol, de a követőknek úgyis a kommentár (vagy hogy szebben fogalmazzuk, az ember, s nem a tartalom) a lényeg.

Az EA Play-en bemutatott videóban nemcsak a Naboo bolygó egyik városát, a Theedet láthatjuk, illetve a droidokat, akik a hősöket segítik nem meghalni, hanem egy havas területet is, meg sok mást. Természetesen aki nem jut hőshöz (és azért lesz egy pár ilyen játékos, ahogy az előző részben is), az droidként vagy a köztársaság katonájaként játszhat. Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Rey, mindenki itt van. Én nagyon szeretnék Qui-Gon Jinnel lenni, de az alighanem biztos halál.

A Star Wars Battlefront II megjelenés november 17-ére várható. Előtte lesz bétateszt, és a megjelenés előtti napokban az EA vagy Origin Access előfizetők már elkezdhetnek játszani extra pénz kifizetése nélkül.

EA Play-es híreinket megtaláljátok itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)