Hirdetés

Star Wars Battlefront II - nyugi, nem volt spoiler az E3-as demóban

|

Érdekes képek kerültek ki az E3-ról Rey Star Wars Battlefront II-es szereplése kapcsán, de a DICE megnyugtatott, hogy nem lőttek le semmit a Star Wars VIII cselekményéből.

Hirdetés

Az EA Playen bőven nyílt lehetőség a Star Wars Battlefront II kipróbálására, így Kacihoz hasonlóan sokan posztoltak képeket és videókat is a játékból. Ezeket összehasonlítva többen azt gondolták, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik történeti elemét árulta el a demó, de a DICE megnyugatott, hogy erről szó sincs.

Hirdetés

A rajongók azt vették észre, hogy különböző anyagokban két különböző fénykardot ábrázoló kép töltött be, mikor valaki Reyt választotta. Ez alapján sokan azt hitték, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik története során Reyhez kerül Luke, vagy egy másik jedi kardja és ez köszön vissza a játékban, ahol egyébként játszható lesz a lány filmbéli kinézete (valószínűleg ezt látjuk a lenti kép bal oldalán is).

A Star Wars Battlefront II hősdizájnere, Guillaume Mroz elmagyarázta, hogy csupán egy bugról van szó, így nagy valószínűséggel ugyanaz a fénykard lesz Rey kezében attól függetlenül, melyik skint használjuk.

Nektek egyébként hogy tetszik, amit eddig a hősök Battlefront II-es szerepléséből láttatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)