Hirdetés

E3 2017 - az egyik legjobb zombis játék lehet a State of Decay 2

|

Hibái ellenére is nagyon szerettük az első State of Decay játékot, a második részt meg már remélhetőleg hibák nélkül fogjuk játszani. Itt az új State of Decay 2 trailer, de a megjelenésre még sokat kell várnunk.

Hirdetés

Az Undead Labs nagyon jó ötleteket pakolt 2013-ban megjelent játékába, de látszott rajta, hogy a szűkös büdzsé miatt nem jutott idő a tökéletesítésre. Tele volt bugokkal, fájóan hiányzott belőle a co-op mód, és a végére egy kicsit kifulladt.

A State of Decay 2 mögé a Microsoft is beállt, az Undead pedig kényelmes tempóban dolgozhatott; megvalósíthatott olyan dolgokat, amiket az első résznél nem sikerült. Az alapok (nyílt világ, TPS-nézet, küldetésrendszer) megmaradtak, de már egyszerre négyen játszhatjuk kooperatívan. Sokkal több veszély és kiszámíthatatlan tényező vár ránk, komoly döntéseket kell hoznunk.

A State of Decay 2 megjelenés 2018 tavaszára várható, a játék PC-re, Xbox One-ra és Xbox One X-re jön. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)