Hirdetés

E3 2014 - mocorog a Microsoft, jöhet a State of Decay MMO?

|

Az Xbox divízió már nagy erőkkel készül az idei E3-ra. Phil Spencer csiripelt is kicsit erről, nehogy ne beszéljünk már egy kicsit róluk.

Hirdetés

A Microsoft Xbox divíziójának jól ismert főnöke, Phil Spencer jó néhány Twitter posztot közölt az idei E3-mal kapcsolatban. Szerinte ez lesz az egyik legnagyobb show a cég történetében, és rengeteg állejtő bemutatóval, és újdonsággal készülnek.

Az Xbox csapat mindent megmozgat annak érdekében, hogy izgalmas műsort láthassunk. „Nem csak hype lesz, játékokat is hozunk.” Egyik követője feltette a kérdést, miszerint várhatunk-e új szolgáltatásokat, lehetőségeket is az Xbox One játékbejelentéseken túl.

„Beszélni fogunk a havi frissítéseinkről az E3-mon. Rengeteg időt töltök a csapattal, hogy felállítsuk a készülő lehetőségek fontossági sorrendjét.” A válasz bizakodásra adhat okot minden Xbox tulajnak, de a State of Decay MMO-t remélő rajongótábor is kapott egy választ.

„A SoD nagyon fontos a számunkra, az @undeadlabs nagy dolgokra készül, sokkal nagyobbra, mint egy DLC.” Oké, ez most nem egyértelmű igen, cáfolatnak egyáltalán nem nevezhető. Szokásos mézesmadzag. 

Ti mit vártok az E3 2014 kapcsán? Vajon sikeresebb lesz a Microsoft idei fellépése?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)