Hirdetés

E3 2017 - látványos és ötletes co-op shooter lesz a Strange Brigade

|

A Sniper Elite játékok fejlesztői most nem a második világháborúba, hanem pár évvel korábbra utaztatnak minket, hogy kalandorok szerepében küzdhessünk meg fejtörőkkel és múmiákkal.

Hirdetés

Míg a Sniper Elite sorozatban fontos a gondolkodás, a Rebellion másik szériájában, a Nazi Zombi Armyban a gyilkolásé a főszerep. A Strange Brigade valahol a kettő között jár.

Hirdetés

A múlthéten bejelentett shooterben egyszerre maximum három pajtásunkkal indulhatunk kalandra az 1930-as években. Erősen épít a sztereotípiákra, a B-kategóriás filmek és vasárnapi matinék elemeit használja. Nincsenek zombik, viszont vannak kitartott kézzel mászkáló múmiák, akik nem ölelésre vágynak. Emellett lesz pár fejtörő is, meg memóriajáték, meg ilyen izgalmak, de nézzétek meg magatok 2:14-től:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)