Hirdetés

E3 2017 - így barangolhatunk a Super Mario Odyssey nagyvárosában

|

A Nintendo legnagyobb őszi dobása is megmutatta magát a rendezvényen, ahol van is egy játszható demó. Ebből láttunk egy 10 perces darabot.

Hirdetés

A Super Mario Odyssey a való világ helyszínein alapszik. A Metro Kingdom gyakorlatilag egy amerikai nagyvárosra hasonlít, és most ennek az utcáin láthatjuk rohangálni kedvenc vízvezeték szerelőnket.

Mario megszállt egy embert, elment venni egy fedorát, aztán meglátogatott néhány indokolatlanul színes csatornát. A játék varázslatosan néz ki, és rengeteg érdekes lehetőséget tartogat. Nem minden pálya fog hasonlítani egy GTA szerű címre, de ettől függetlenül csodálatos utazás vár ránk.

A Super Mario Odyssey megjelenése október 27-én várható Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)