Hirdetés

E3 2014 - a Super Smash Bros idén megjelenik és Mii karakterekkel is játszhatunk benne

|

Az új Amiibo figurák mellé a saját Mii karaktereink is beszállhatnak a bunyóba.

Hirdetés

Az új Super Smash Bros. egyik nagy újítása, hogy a játék támogatja a Nintendo új interaktív akciófigurás platformját, a most bejelentett Nintendo Amiibo-t. Ennyinél azonban nem áll meg a móka, ugyanis a műanyag figurák mellé a digitális figuráinkal is beszállhatunk a küzdelembe.

Masahiro Sakurai dizájner elmesélte, hogy ő először valójában ellenezte, hogy Mii karakterek is részt vegyenek a játékban, de később sikerült oly módon finomhangolni az egész rendszert, hogy sokkal jobban passzoljanak a játék stílusába, na meg persze tényleg komoly küzdőfelek lehessenek.

A Mii karakterek Brawler, Gunner és Swordfighter osztályokba sorolhatóak lesznek, mindegyik osztály 12 féle mozdulattal fog rendelkezni. Sakurai azt is hozzátette, hogy a játék 3DS megjelenése már vészesen közeledik. Ebben a verzióban valószínűleg world map és különböző minijátékok is helyet kapnak majd.

Egyébként a bejelentéshez sikerült a világ egyik legfurcsább trailerét összehozni, amiben a már amúgy is ikonikus Satoru Iwata és Reggie Fils-Aime abszolút kihozzák a maximumot a köréjük épült kultuszból:

A Super Smash Bros. for WiiU megjelenés idén ünnepek tájékán esedékes, értelemszerűen Nintendo Wii U-ra, valamint Nintendo 3DS-re.

Nektek hogy tetszik? Beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)