Hirdetés

Supreme Commander 2 Reveal Trailer

|

A jövőre megjelenő Supreme Commander 2 egy teljes egészében CGI trailert kapott a hamarosan elrajtoló E3 örömére.

Hirdetés

Tavaly novemberben hivatalosan bejelentették a Supreme Commander folytatását, azonban a játékiparban uralkodó trendekkel ellentétben trailer nélkül árválkodott a Gas Powered Games fejlesztésében készülő stratégia. Közeledve az E3 nyitányához a Supreme Commander 2 terjesztését és egyéni arculatkialakítását koordináló Square Enix kedvcsinálóval kedveskedett a hosszú hónapokon keresztül elhanyagolt rajongóknak.

A jövő esztendőben megjelenő, jelentősen átalakított RTS (a fejlesztők például kukába hajították a komplett gazdasági menedzsment részt) kizárólag a grandiózus és élvezetes háborúkra koncentrál. Ha bejelentését követően megfeledkeztetek volna a Supreme Commander 2 fejlesztési állapotának rendszeres ellenőrzéséről, akkor hozzátesszük, hogy  asztali rendszerek mellett Xbox 360 konzolokra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)