Hirdetés

Team Sonic Racing - a legújabb trailer mellé befutott egy egész verseny felvétele is

|

Egyre többet látjuk mozgás közben a Team Sonic Racinget, a PlayStation jóvoltából még egy hangulatos trailert is kaptunk.

Hirdetés

Május végén a hírhedt Wal-Mart leaknek köszönhetően rengeteg részlet derült ki a készülő Team Sonic Racingről. A Sega természetesen az E3-on is bemutatta a játékot.

Hirdetés

A PlayStation osztotta meg a legfrissebb gameplay trailert a pörgős arcade versenytől, ezt láthatjátok alább:

Emellett viszont a Nintendo World Report TV YouTube-csatorna jóvoltából egy egész futamot is végignézhetünk. A felvételt nem közvetlenül in-game készítették, hanem külsősként videózták a PS4-en futtatott játékot, de így is elég jó minőségben láthatjuk, mi történik a Team Sonic Racing világában.

A Team Sonic Racing még idén télen jelenik meg PlayStation 4 mellett PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)