Hirdetés

Telltale - Új kalandjáték mutatkozik be az E3-on

|

A Sam & Max, és a Wallace & Gromit sikere bizonyítja, hogy az epizodikus megjelenés lehet sikeres.

Hirdetés

A Telltale jól döntött, amikor az epizodikus megjelenés mellett tette le voksát. A Sam & Max több, mint egymillió példányban kelt el, és a Wallace & Gromit is sikeres lett.

Ennek, és a Telltale ötödik születésnapja örömére, a stúdió bejelentette, hogy az E3 során egy vadonatúj kalandjátékot mutatnak be. Az epizodikus megjelenés ugyebár nagyon valószínű, de ennél többet sajnos nem is árultak el. A platformok terén is nagy a hallgatás, bár a Telltale eddigi játékait szemügyre véve, a PC, a Wii, és az Xbox 360 az esélyes. A születésnapra való tekintettel aki a Steam oldalán vásárolná meg a Sam & Max, vagy a Wallace & Gromit játékokat, a hétvégén féláron teheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)