Hirdetés

Tényleg súlyos hiba volt a Sony részéről, hogy kihagyta az idei E3-at?

|

Egy bizonyos Michael Pachter szerint a Microsoft és a Nintendo tarolt az idei eseményen.

Hirdetés

Idén digitálisan megrendezett E3-nak örülhettünk, ami ráadásul nem is volt teljesen borzalmas, hiszen a Microsoft például elég sok bejelentéssel készült, és más nagy kiadók is ilyen-olyan újdonságokkal képviselték magukat a buli során.

Habár a Nintendo készült saját műsorral, a másik nagy japán óriás, a Sony kihagyta az idei E3-at is, ami egy jól ismert elemző, Michael Pachter szerint nem volt túl szerencsés döntés.

Hirdetés

Pachter egy kérdezz-felelek során értékelte ki a 2021-es E3-at, és elárulta, hogy szerinte idén a Microsoft és a Nintendo volt az esemény két nagy nyertese. Az elemző úgy véli, hogy a redmondiak sok olyan cuccot jelentettek be, amelyre nem számítottunk, és a japánok felhozatala is lenyűgöző volt. A Sony kapcsán viszont már közel sem nyilatkozott ilyen pozitívan, mivel úgy érzi, hogy rossz irányba halad a csapat, és hatalmas stratégiai hiba az E3 feladása.

Az elemző elmondása szerint valaki meggyőzte a Sonyt, hogy az E3 kihagyásával spórolhatnak 20 millió dollárt, ami idén talán még bölcs döntés is lehetett, de a japánok bizony előző bulit is kihagyták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Pachter úgy véli, ez egy hülye stratégia, mivel nem lehet 20 millióból ekkora sajtófigyelmet vásárolni. Szerinte továbbra is a Sony lesz az E3 nagy vesztese, amiért kihagyja az eseményt, és már ideje volna felismernie a japán vállalatnak, mennyire jó lehetőség is ez a rendezvény a játékaik és hardverük bemutatására.

Így hát Pachter reméli, hogy 2022-ben már visszatér a Sony. Ti is osztjátok a véleményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)