Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - játékmenet videó

|

A készítők újabb, 13 perces gameplay videóval kedveskedtek a játékosoknak

Hirdetés

Valószínűleg minden rajongó értesült már arról, hogy majd fél évtizedes várakozás után érkezik a legújabb Elder Scrolls rész, mely a Skyrim alcímet viseli.

A játék megtartja az elődökre jellemző, lényegében kasztoktól független karakterfejlesztést, és a szabadon felfedezhető hatalmas területeket is, de természetesen rengeteg újításra is számíthatunk. Ezek közül egyre több kerül napvilágra, nemrég láthattatok is egy fincsi 7 perces videót, melyben egyértelművé vált, hogy megjelenik a kétkezes harc, tehát egyszerre varázsolhatunk és kaszabolhatunk is akár. Ezenkívül ami még feltűnhetett, hogy a játék kinézete is sokkal szebb lesz elődjeihez képest, ezt az új, saját fejlesztésű grafikai motor fogja garantálni.

 

De nem is húzom tovább a szót, lessétek a gameplay videó folytatását:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)