Hirdetés

E3 2017 - PSVR-ra jön a The Elder Scrolls V: Skyrim

|

Míg a Doom VFR-t és a Fallout 4 VR-t a PC-sek kapják meg, a PS4-esek Skyrimbe utazhatnak.

Hirdetés

A Bethesda tényleg komolyan veszi a VR-t, ezt a tegnapi előadáson is láthattuk. Ki tudja, mi mindenen dolgoznak még a háttérben.

Annyi biztos, hogy készül a Doom VR változata, a Doom VFR, illetve a Fallout 4-et is teljes egészében végigjátszhatják VR-ban azok, akik rendelkeznek megfelelő eszközzel PC-hez. Mint azt ma a Sony előadásán megtudtuk, a Skyrimból is készül egy VR kiadás, amit Move-okkal játszhatunk: egyik kézben a pajzs, másikban a kard, vagy bármilyen kombóban lehet, amit az RPG-ben láthattunk - a lényeg, hogy két kezünk van. Fontos ezt nyomatékosítani néha. A teljes játékról beszélünk, az összes kiegészítővel. 

A megjelenés novemberre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)