Hirdetés

E3 2019 - bejelenthetik a The Evil Within 3-at?

|

Nem volt túl erős a második rész fogadtatása, de ez nem jelenti, hogy a harmadik nem érdemel egy esélyt.

Hirdetés

A Bethesda nem hagyja sokáig pihenni sorozatait. Mivel a The Elder Scrolls VI és a Starfield nem lesz ott az E3-on, a TESO, a Quake Champions, a Rage 2 és a Fallout 76 újdonságaival, valamint a Wolfenstein: Youngblooddal pedig nem lehet megtölteni egy műsort, számíthatunk egy-két nagy bejelentésre.

Hirdetés

Az egyik újdonság a Shinji Mikami által jegyzett The Evil Within sorozat folytatása lehet. A rendező Twitteren szólt követőinek, hogy az E3-ra utazik. Igaz, hogy a twitterezők szeretik életük minden fontos és kevésbé érdekes részletét megosztani, de valószínűleg nem szólt volna erről Mikami, ha csak szimplán nézelődni menne.

Persze az is lehet, hogy nem a The Evil Within 3 miatt megy, hanem egy másik projektet ismerhetünk meg, de erre látunk nagy esélyt.

A Bethesda előadása június 10-én hajnali 2:30-kor indul, várható még a Prey és a Dishonored franchise-ok felbukkanása is. Ha új Falloutról is szó esne, valószínűleg már elkezdték volna tease-elni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)