Hirdetés

The Last Guardian - közel a dátum bejelentése

|

Egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a Sony bejelentse a régóta várt The Last Guardian megjelenését.

Hirdetés

Ha a Sony és a Team Ico még sokáig húzza a The Last Guardian bemutatását, akkor megszületik a következő Duke Nukem Forever. Szerencsére a japán Famitsu magazin úgy tudja, hogy már nem vagyunk messze a hivatalos bejelentéstől.

A DualShockers jelentése szerint a Famitsu magazin felvette a kapcsolatot a kiadóval a "The Truth on 2014's Rumors" című cikkük miatt és a The Last Guardian állapotáról kérdezősködtek. Állítólag azt a választ kapták, hogy a Sony pusztán a megfelelő alkalomra vár az "újra-bejelentéssel", a fejlesztés folytatódik és hamarosan előállnak a pontos megjelenési dátummal.

Talán pont az E3 2014-es konferenciáján lépi meg a Sony a nagy leleplezést? Az újra-bejelentés azt jelenti, hogy PlayStation 3 helyett PlayStation 4-re jön a játék? Rengeteg kérdésünk lenne még, de már annak is örülni fogunk, ha az iménti kettőre választ kapunk.

Ti megvásárolnátok PS4-re a The Last Guardiant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)