Hirdetés

The Last Guardian - a PS4 atyja segít befejezni?

|

Egy kicsit ismét jobban bízhatunk abban, hogy a Sony bemutatja az E3 2015-ön a közel tíz éve fejlesztés alatt álló The Last Guardiant.

Hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy a Shadow of the Colossus alkotóinak legújabb játéka, a sok-sok éve formálódó The Last Guardian megannyi várakozás, kihagyott expó és elfelejtett védjegy után révbe érhet, ugyanis a The Guardian értesülései szerint ott lesz a Sony idei E3-as konferenciáján.  

Noha sem megerősítés, sem cáfolás nem érkezett a Sony vagy a Team Ico részéről azóta, mégis kiderült egy újabb, erős pletykaként felfogható érdekesség a játékról. A Just Add Waternél tevékenykedő Stewart Gilray a PS Nation Podcastben megbízható forrásokra hivatkozva elárulta, hogy a PlayStation 4 és a PS Vita architektúráját készítő fickó és csapata segítenek befejezni a The Last Guardian fejlesztését. 

A podcast házigazdája, Glenn Percival hozzátette, hogy tudja, miről beszél Gilray, mivel ő is azt hallotta, hogy a szóban forgó csapat is részt vesz a játék munkálataiban. Nyilvánvaló, hogy a Knacket is jegyző Mark Cernyre és társaira gondolnak a fiúk, de jelenleg semmi sem támasztja alá azt, hogy igazat beszélnek, így továbbra is fogadjuk erős kétkedéssel a The Last Guardian közelgő bemutatkozását. 

Mit tippeltetek E3 totónkban, lesz vagy nem lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)