Hirdetés

E3 2017 - ezért nem láttuk a The Last of Us Part II-t

|

Tavaly decemberben bejelentette, most pedig mélyen hallgatott a Sony a Naughty Dog következő nagy játékáról. Neil Druckmann elmondta, miért nem volt új The Last of Us II trailer.

Hirdetés

Nyilvánvaló volt, hogy nem idén, és nem is a közeljövőben jelenik meg a The Last of Us folytatása, de azért reméltük, hogy ha már a PlayStation Experience-en bemutatták az első trailert, valami apróság most is befér a műsorba.

Nagyon egyszerű oka volt annak, hogy a játék hiányzott a Sony előadásáról: Neil Druckmann rendező elmondta, ez az Uncharted: The Lost Legacy éve, nem akarta a Naughty Dog elnyomni valami mással. Hasonló a helyzet, mint a Battlefront 2-vel és a Visceral Star Wars játékával.

Augusztusban viszont megjelenik, így jó esély van arra, hogy vagy a gamescomon (ott tavaly már senki nem tartott előadást, úgyhogy valószínűleg idén sem lesz semmi), vagy az idei PlayStation Experience-en újra előkerül. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)