Hirdetés

E3 2018 - nem fogunk csalódni a The Last of Us Part II-ben

|

Játékmenet videón keresztül leshetünk bele Joel és Ellie útjának következő fejezetébe.

Hirdetés

Valószínűleg többünk nevében is beszélek akkor, ha azt mondom, a The Last of Us második részéért is vártuk igazán az idei E3-at. Megérte.

Hirdetés

A hihetetlen hangulatos előzetesek után mozgásban is láthatjuk a Naughty Dog díjnyertes kalandjátékának a folytatását, ami úgy fest, továbbra az egyik legszínvonalasabb szórakoztatást nyújtja a piacon.

A játékmenet videó előtt egy cutscene-t is kaptunk, ami egyébként nagyon kreatív módon egybecsengett a Sony konferenciájának helyszínével. Az átvezető során valószínűleg Ellie egyik emlékét láthattuk, az igazán érdekes dolgok viszont utána következtek. A The Last of Us Part II részletessége ugyanis művészi szinteken mozog.

Ellie és a mellékkarakterek mozgása, arcmimikái egytől-egyig különleges részletességgel lettek rögzítve, a főhősnő pedig szüntelen interakcióba lép és reagál környezetére. A játék látványvilágára az első rész alatt sem lehetett túl sok panaszunk, a Part II vizualitása viszont talán a legfilmszerűbb, amit videojátéktól valaha láttunk.

Nem akarunk túl nagy szavakkal dobálózni, de szinte hihetetlen, hogy valóban a játékmenetből láthattunk pár percet. Ha a Naughty Dog képes egészen a stáblistáig ilyen minőséget produkálni, az valami egészen maradandó játékélményben részesíti majd a rajongókat.

A játék megjelenésének idejéről továbbra sincs hír, de az tuti, hogy érdemes lesz türelemmel lenni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)