Hirdetés

Az Eidos Montreal fejese szerint kamu a The Last of Us II animációja

|

A The Last of Us rajongók persze azonnal billentyűzetet ragadtak és neki estek a vezetőnek, aki ezután elárulta, hogy nem teljesen úgy kell érteni a kijelentését ahogy.

Hirdetés

A The Last of Us 2 trailerét mi is nyálcsorgatva izgultuk végig, miközben a látottakat magasztaltuk. Annyira tökéletes volt amit levetítettek, hogy bennem is felmerült egy kis kétely az animációval kapcsolatban, de elhatároztam, hogy addig nem ítélkezek, amíg meg nem jelenik a játék, elvégre mégis csak a Naughty Dogról beszélünk, na.

Hirdetés

David Anfossi, az Eidos Montreal Studio stúdióigazgatója nem így tett és kerek perec kifejtette véleményét Twitteren egy poszt alatt, amiben a Naughty Dogot a játékanimációk mesterének kiáltják ki.

A komment azóta lekerült a Twitterről, de valakinek még sikerült elkapnia az igazgató tweetjét, amiben csak szimplán "kamu"-nak nevezi a trailerben látható képsorokat.

Az Eidos Montreal Studio műhelyében készül egyébként a Shadow of the Tomb Raider. A Last of Us következő része és Lara új kalandja számos tekintetben hasonlítanak egymásra, így féltékenység vagy akár a konkurencia lehúzása (bár szerintem jól megfér egymás mellett a két játék) is motiválhatta Anfossit, bár ő teljesen más magyarázatot adott az egészre.

A stúdióigazgató nyelvi problémákra hivatkozik, mivel francia anyanyelvűként nem igazán találta a legjobb szót, hogy kifejtse véleményét. Ez mind szép és jó, de legalább leírhatta volna, hogy akkor pontosan mire is célzott a "fake" szócskával.

Ti mit gondoltok a történtekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)