Hirdetés

E3 2018 - kiderült, kiket gyilkolt Ellie a The Last of Us Part II E3-as trailerben

|

Elég félelmetesek lesznek a vallási szekta őrült tagjai.

Hirdetés

Igencsak sötét, de hangulatos trailerrel mutatkozott be a The Last of Us Part II a PlayStation E3-es konferenciáján. Azóta egyre többet tudunk meg Ellie történetéről, ezúttal már az is kiderült, hogy kik az az emberek, akik a lányt folyamatosan üldözik.

Hirdetés

A szóban forgó ellenségek a Seraphites közösség tagjai. A Gamesradarnak adott interjúban a játék két társrendezője, Kurt Margenau és Anthony Newman beszéltek kicsit az ellenségekről. Elmondták, hogy ez a csoportosulás egy veszélyes vallási szekta, akik igazi fanatikusok, ha a hitről és a spiritualitásról van szó. Nem a legkedvesebb csapat, sőt - kimondottan ellenségesek és agresszívek a "külsősökkel" szemben.

Azt nem tudjuk még, hogy mivel dühítették fel Ellie-t (vagy fordítva), de a Seraphites egyszerűen csak farkasként emlegeti a lányt. Ja, és nem mellesleg füttyökkel kommunikálnak, teljesen zakkant és brutális bagázsról van szó (kicsit van egy Megmentők mellékíze a dolognak azért).

Szerintetek mi lehet az Ellie-Seraphites konfliktus oka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)