Hirdetés

E3 2016 - megvan az új The Legend of Zelda végleges címe

|

Wii U-ra és NX-re jelenik meg 2017-ben a Nintendo sorozatának következő része, amit eddig csak The Legend of Zelda Wii U-ként ismertünk.

Hirdetés

A Nintendo csak egy játéknak szánt kiemelt szerepet az idei E3-on: ez nem más, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Úgy volt, hogy 2015-ben jelenik meg, viszont a fejlesztőcsapat akkor még nem volt elégedett a projekt állapotával. Elhalasztották, majd újra és újra arrébb tolták, míg végül úgy néz ki, a Nintendo NX egyik nyitócíme lehet. Ez az egyetlen olyan Nintendo játék, amit az E3 2016 látogatói a helyszínen kipróbálhatnak, de aki nem tudott kijutni, annak a fenti, gyönyörű trailerrel kell beérnie. Úgysem bírjátok ki, hogy csak egyszer nézitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)