Hirdetés

E3 2019 - kiszivárgott a The Legend of Zelda: Link's Awakening megjelenési dátuma?

|

A japán Amazonnál picivel korábban nyomták meg azt a bizonyos gombot, mint kellett volna.

Hirdetés

Hamarosan elkezdődik a Nindtendo idei E3-as livestreamje, ahol elég valószínű, hogy elárulják nekünk végre a The Legend of Zelda: Link's Awakening pontos megjelenési dátumát. Úgy tűnik viszont, hogy a tervezettnél picivel korábban fény derült már a nagy napra. 

Hirdetés

Az Amazon Japan ugyanis véletlenül listázta a játékot, a Nintendo Switch-es The Legend of Zelda: Link's Awakening pedig 2019. szeptember 20-ig dátummal került fel a rendszerükbe. Persze ahogy az lenni szokott, már le is vették a problémás termékoldalt, de az internet nép nem felejt. Érdekes egyébként, hogy a nagy viszonteladók, mint az Amazon vagy épp a Walmart (nem felejtjük el egy ideig a Walmart Canada tavalyi húzását) valahogy mindig az az utolsó pár napot vagy órát nem bírják ki. 

A 18 órakor kezdődik a Nintendo műsora, szóval tényleg nem kell már sokáig kibírni. Ott pedig mérget vennénk rá, hogy látni fogjuk az eredetileg 1993-ban, GameBoyra megjelent The Legend of Zelda: Link's Awakening újrakevert változatát is. Ti várjátok már a játék

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)