Hirdetés

The Lord of the Rings: Aragorn's Quest bejelentve

|

A Warner Bros. Interactive az idei E3 alatt leplezi le első olyan játékát, amelyik a J. R. R. Tolkien által életre keltett fantáziavilágban játszódik.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy az Electronic Arts és a Warner között létrejött megállapodás lejárt, így a Gyűrűk Ura mozifilmek és Tolkien regényeinek játékadaptációk készítésére vonatkozó jogai visszakerültek a filmipar óriásának zsebébe.



Miközben a fél világ azt várta, hogy ennek következtében rövid időn belül fény derül egy LEGO figurákkal telepakolt Gyűrűk Ura játékra, meglepő módon a franchise összeházasítását inkább a Rock Band szériával tartották megvalósításra érdemesnek a döntéshozók (LEGO Rock Band).



Ettől függetlenül nem kell sokat várnunk a következő Gyűrűk Ura adaptációra, hiszen június első napjaiban lehull a lepel a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest címen futó játékról. A szűkszavú sajtóközlemény szerint ez lesz az első gyerekeknek, családoknak szánt olyan játék, ami Középföldén játszódik. A filmek képvi világánál jóval színesebb, vidámabb környezetben kardozunk, nyilazunk, s olykor lándzsát is forgatunk a Vándor bőrébe bújva. Egyelőre sem a támogatott platformokat, sem a megcélzott megjelenési dátumot, sem a fejlesztőcsapat kilétét nem hozták nyilvánosságra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)