Hirdetés

The Saboteur E3 gameplay

|

A Pandemic Studios a francia ellenállás élharcosának bőrébe bújtat most minket.

Hirdetés

Ellenállásból nem lesz hiány a közeljövőben, hiszen a Homefront mellett egy The Saboteur nevezetű is készül a színfalak mögött. Az utóbbi esetében az időpont a Franciaország német megszállása, és helyszín pedig a fények városa.

Az E3-on bemutatott The Saboteur játékmenet videó egy igen érdekes fícsörre hívja fel a figyelmet. A The Saboteurben a játéktér kerültetekre van osztva, és mindegyik rendelkezik egy bizonyos hangulatfaktorral. Ha az ott élő lakosság szomorú és elkeseredett, akkor a környékről gyakorlatilag eltűnnek a színek, s helyükbe e szürke valóság kerül, csapatokban járőröző nácikkal egyetemben. Ha viszont merényleteinkkel lelket öntünk a lakosokba, akkor a harci kedv és a lelkesedés emelkedésével visszatérnek a színek, az ellenséges katonák pedig szívesebben fognak inkább a saját bázisuk környékén lófrálni, mint mondjuk a piaci forgatagban. Ennek jeleit a The Saboteur E3 gameplay videóban leginkább a hősünk által vezetett sportkocsi, és a környezet élénk kontrasztján érhetjük utol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)