Hirdetés

The Sims 4 - bemutató az E3-on

|

Az Electronic Arts nagy meglepetésekkel készül az E3-ra, de a már bejelentett projektekről is elárulnak végre néhány részletet. Ezek között van a The Sims 4 is.

Hirdetés

Január óta nem hallottunk semmit a The Sims 4-ről, akkor is csak az EA pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a játék késni fog.

Először úgy hallottuk, hogy idén ősszel jelenik meg, de már nem tudjuk, mit higgyünk. Pedig akár hiszitek, akár nem, tényleg kíváncsian várjuk a The Sims sorozat folytatását, az ígéretek szerint sok érdekes újdonságot fog hozni. Az EA a tavalyi gamescomon jelentette be, és így, hogy eddig nem mondott róla túl sok mindent, most már inkább megvárja az E3-at a nagy leleplezéssel. Rachel Franklin, a játék executive producere Twitteren erősítette meg, hogy a The Sims 4 kint lesz az E3-on, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy kipróbálható formában, vagy csak egy előadás keretében viszik oda.

Várjuk a további fejleményeket, egyelőre örülünk annak, hogy nem lesz benne a SimCityhez hasonló DRM. És ne haragudjatok, de muszáj vagyok ide is beszúrni ezt a képet, annyira átérzem, amit a srác érez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)