Hirdetés

E3 2018 - érdekesnek ígérkezik a The Sinking City

|

Mozgásban is láthatjuk a lovecrafti nyomozós-kalandot.

Hirdetés

Ha sokat nem is, de annyit mindenképpen láthattunk a The Sinking City-ből, hogy kíváncsisággal övezve várjuk a megjelenést.

Hirdetés

Az H.P. Lovecraft történetei által ihletett The Sinking City-ről négy éve hallhattunk először, viszont csak most jutott el odáig a fejlesztés, hogy játékmenetet is mutathassanak belőle.

A Sherlock Holmes játékokért felelős Frogwares egyértelműen maradt a kaptafánál, hiszen a The Sinking City is a nyomozós zsánerben indul. A nyílt világú történetben azonban nem kapunk fogódzókat, mindenre magunktól kell rájönnünk és vakon felfedezni a környezetünket.

A The Sinking City PC-re, Xbox One és PlayStation 4-re egyaránt érkezik, viszont a pontos megjelenési dátum egyelőre még mindig várat magára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)