Hirdetés

The Sinking City - új traileren a borzongató nyomozós-kaland

|

A Frogwares még a nagy E3-as leleplezés előtt ad egy kis ízelítőt a lovecrafti történetből.

Hirdetés

A nyitott vilagú, H. P. Lovecraft történetei által inspirált The Sinking City-ről először 2014-ben lehetett hallani, de hivatalos bejelentésre csak 2016-ban került sor. Úgy tűnik, idén végre még többet láthatunk a játékból.

Hirdetés

A Sherlock Holmes játékokról ismert Frogwares fejlesztőcsapat legambíciózusabb projektje a nyílt világú horror-kaland nyomozós játék. Az 1920-as években a massachusettsi Oakmontban játszódó történethez ezúttal kaptunk egy nagyon hangulatos teaser trailert, ami a rejtélyes, sötét titkokkal teli városba visz minket. Nézzétek meg alább:

A Frogwares elmondása szerint hangsúlyos lesz a detektívmunka, valamint a felfedezések, és a nyílt játékvilágnak köszönhetően dolgunkat kötetlenül, terelgetés nélkül tehetjük majd.

A The Sinking City PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is érkezik, de pontos dátumot még nem tudni. Remélhetőleg az E3-on ez is kiderül. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)