Hirdetés

A foci vb miatt nem jön az E3-ra a THQ Nordic

|

A srácok inkább otthon söröznek és nézik a meccseket.

Hirdetés

A legtöbb kiadó már gőzerővel készül a június közepi E3-ra, ahol bemutathatják legújabb játékaikat. Azt vártuk, hogy köztük lesz a THQ Nordic is, hiszen ott van a kifejezetten izgalmas Biomutant, a Darksiders 3, meg még ki tudja mi a tarsolyban, a kiadó azonban nem lesz ott Los Angelesben.

Hirdetés

A hivatalos indoklás szerint azért, mert az E3-mal egyidőben rendezik a foci vb-t, és a srácok nem akarják kihagyni a meccseket.

Így ahelyett, hogy mi is ott lennénk, ülünk majd egy bécsi sörkertben és meccset nézünk. Azért néhány konferenciára bekapcsolódunk majd a Twitchen. 

Elismerték, hogy Santa Monicából is nézhetnék a meccseket, de mivel a vb-t Oroszországban rendezik, helyi idő szerint reggel 7-kor kéne elkezdeniük sörözni, ez pedig még az osztrákoknak is korai, nemhogy a svédeknek. Aggodalomra persze semmi ok, a kiadó játékai ott lesznek az augusztusi gamescomon és a szeptemberi PAX Westen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)