Hirdetés

Tiny Tina's Wonderlands néven jön a Borderlands fantasy spin-offja

|

Most már hivatalos, jövőre egy teljesen új játékkal bővül a Borderlands franchise.

Hirdetés

A Summer Game Fest Kickoff Live-val hivatalosan is kezdetét vette a bejelentések szezonja, az E3-at megelőző rendezvényen számos új játék bemutatkozott. A Tiny Tina's Wonderlandsről már szivárgásokból hallottunk, de a műsor elején megerősítették, hogy valóban jön, és megtudtuk az első részleteket is.

A 2K Games és a Gearbox Software együttműködésében készülő játék egy high-fantasy környezetben játszódik, a fő Borderlands-száltól teljesen elszakad. A Borderlands 2 Assault on Dragon's Keep DLC-jéhez hasonló, Dungeons & Dragons-szerű élményre számíthatunk, saját karaktert irányíthatunk, miközben Tiny Tina narrálja tetteinket. Használhatunk varázslatot, valamint erős közelharci és lőfegyvereket a sikerhez.

Hirdetés

Tinát ismét Ashley Burch alakítja majd, de feltűnik Andy Samberg, Will Arnett és Wanda Sykes is. A megjelenés 2022 elejére várható PC-re Steamen és az Epic Games Store-ban, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)