Hirdetés

Titanfall 2 - nem lesznek fizetős pályacsomagok

|

Bár az első részben még pénzért árultak különböző pályacsomagokat, a Titanfall 2 esetében erről szó sem lehet a fejlesztők szerint.

Hirdetés

Bár némelyik multis FPS még mindig megengedheti magának, hogy pályacsomagokat áruljon DLC-ként, a legtöbb fejlesztő azért mára rájött, nem éppen okos dolog fizetős csomagokkal megosztani a játékosbázisukat. Már ebbe a népes táborba tartozik a Respawn csapata is, így a Titanfall 2-ből is száműznek bizonyos DLC-típusokat.

David Wightman, a fejlesztés vezetője elmondta, eszük ágában sincs fizetős térképeket, vagy játékmódokat kiadni a játékhoz, ezek egytől egyig ingyenes frissítésként érkeznek majd a megjelenés után. Az első rész esetében szintén ingyenesek lettek a DLC-k, viszont csak a játék megjelenése után egy évvel és valószínűleg azért, mert nem sokan álltak sorba a fizetős pályákat használó matchmakingben. Ezt követően persze felmerül a kérdés, vajon milyen fizetős DLC-re számíthatunk a Titanfall 2-ben, de Wightman ebből a szempontból is igyekezett megnyugtatni mindenkit és leszögezte, semmilyen pay-to-win elemtől nem kell rettegnünk.

Mit gondoltok, itt is kozmetikai tartalmakkal próbálja meg kiegészíteni a bevételeket a csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)