Hirdetés

E3 2019 - újra láthatjuk, milyen lesz a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hangulata

|

Bár már nemrégiben minden fontos infó kiderült a következő Ghost Recon játékról, a Ubisoft az E3-on is szót ejtett róla.

Hirdetés

A Wildlandset követően viszonylag hamar, másfél év elteltével érkezik a folytatás, mely nem Bolíviába visz minket, hanem hatalmas, fiktív szigetre, ahol egy gonosz milliárdos fegyverrel szerelt drónokat épít, egy ex-Ghost zsoldos (akit nem mellesleg Jon Bernthal alakít) pedig saját seregével állja az utunkat.

Hirdetés

Valószínűleg nem a történet viszi el a játékot a hátán, hanem a játékmenet, amiből a mai Ubisoft konferencián bemutatott előzetesek nem adtak ízelítőt. A gameplay trailerben csak az ígért élményt láthatjuk, nem magát a játékot mozgásban. Mint tudjuk, újra a ghostokat irányíthajtuk, és bár eredetileg úgy volt, hogy ha nem viszünk magunkkal pajtásokat, a gép sem segít ki minket, egyedül, egy drónnal kiegészítve indulhattunk volna bevetésre, de a Ubisoft visszatáncolt. Viszont csak a megjelenés után fogadhatunk magunk mellé gép által irányított, emberi társakat.

Megjelenés október 4-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig Google Stadián is elérhető lesz a játék. Szeptember 5-én indul a béta a hivatalos oldalon lehet rá regisztrálni. A Delta Companyvel szeretnének közösséget építeni, erről az alábbi videóban mesélnek a lányok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)