Hirdetés

E3 2014 - jön a Tomb Raider folytatás?

|

A Square Enix még közvetlenül az E3 előtt bejegyzett néhány új domain nevet, trükkösen, nehogy az újságírók kiszúrják. Nem jött be.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a már bejelentett E3-as felhozatalból a Square Enix kihagyott pár meglepetést. Legalábbis erre enged következtetni az a két domain cím, melyeket még közvetlenül az E3 alatt foglaltak le, és melyekhez valószínűleg az elbűvölően bájos Lara Croft kisasszonynak is köze van.

A RiseOfTheTombRaider.com és a LaraCroftTheTempleOfOsiris.com címek valamelyike (vagy akár mindkettő) könnyen lehet a jól sikerült reboot folytatása. Természetesen ebben nem lehetünk biztosak a hivatalos bejelentésig, de tudván, hogy a Crystal Dynamics epizódjának folytatásán már régóta folynak a munkálatok, nem lenne meglepő bejelentés. Reméljük hallunk az ügyről az E3 alatt, és nem törik össze reményeinket egy mobil játékkal. Persze egy jó mobil Tomb Raider sem rossz, de azért vágynánk vissza a nagyképernyős vadonba.

Mivel a Tomb Raider: Definitive Edition elhozta Lara Croft kalandját a next-gen konzolokra, nem lepődnénk meg, ha a PS4 és Xbox One tulajok egy új sztorival gazdagodnának. Ti mit szóltok, milyen folytatást tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)