Hirdetés

Top Gun: Hard Lock trailer

|

A Top Gun egy legendás film, legendás repülőgépekkel, amit egyszer majd játszhatunk is.

Hirdetés

Bizonyára sokan láttátok a filmet, melyben aTom Cruise alakította Maverick szúrta rá a gázt az F-14 kabinjában és nyomta az orsókat, hogy lerázza azokat a gaz orosz Mig-28 repcsiket, melyek egyrészt önmagukban sem léteztek, másrészt F-5 E és F Tiger II gépek alakították. Ez persze nem csoda, hiszen akkoriban igen nehéz lehetett volna orosz vadászgépeket felvonultatni egy amerikai filmben.

Modern légi hadviselést feldolgozó játékokkal egyébként sincs tele a piac, ezért jó lenne, ha valami jóféle szoftver sülne ki a dologból. Bár a videóból és a képekből sejthető, hogy nem szimulációra kell várakoznunk.

A képek forrásai: gameshell.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)