Hirdetés

E3 2015 - le a kalappal a Total War: Warhammer dizájnerei előtt

|

Az E3 2015-öt néhány mutatós artwork kiadásával ünnepelte meg a Sega és a The Creative Assembly. Még mindig nagyon ígéretesnek tűnik a Total War: Warhammer.

Hirdetés

Pár hónapnyi utalgatást követően április végén végre hivatalosan is leleplezte a The Creative Assembly a Total War: Warhammert, amelyet egy trilógia első részének szánnak. A legelső infók szerint több ezer harcost irányíthatunk majd benne valós időben, méghozzá "gigantikus szörnyek, repülő lények és legendás hősök" között, de pontosan milyen bestiákról és hősökről beszélünk?

A június elejei screenshotokon már szemügyre vehettük a játék brutális csatáit, de az E3 2015-ig kellett várnunk arra, hogy a Total War: Warhammer teremtményeit közelebbről is megismerhessük. És ha azt mondjuk, hogy közelebbről, akkor azt úgy értjük, hogy tényleg minden pixeljüket megvizsgálhatjuk, ugyanis a készítők több részletes artworköt is kiadtak az Empire (Birodalom) és Greenskin (Zöldbőrűek) frakciókról az expó apropójából. 

Továbbra sem tudjuk, hogy egy belevaló gameplay trailerig meddig kell még várnunk, de még nem ért véget az E3 2015, van idő a pótlásra. A Total War: Warhammer várhatóan 2016 elején jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)