Hirdetés

Tovább bővül a Super Smash Bros. Ultimate, Tekken karakter érkezik

|

A Super Smash Bros. a Nintendo Switch egyik (ha nem a) legnagyobb többjátékos címe, így nyilván az E3-on is felbukkant.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate már kapott karaktereket a Persona 5-ből, a Minecraftból, és a Dragon Questből is, de most egy másik verekedős címből kölcsönzött egy harcost. Az E3-as Nintendo Directen bemutatkozott Kazuya a Tekkenből, aki egyébként Fighters Pass 2 immáron ötödik új szereplője lesz.

A bejelentő trailer közepesen hangulatos volt, de legalább került bele annyi játékmenet anyag, hogy elképzelésünk lehessen a karakter stílusáról.

Hirdetés

A Fighters Pass 30 dollárba kerül, de aki csak egy adott harcost szeretne behúzni, annak elég lesz 6 dollárt otthagynia a virtuális kasszánál.

Kazuya még nem kapott pontos megjelenési dátumot és egyelőre azt sem tudjuk, hogy milyen extrák érkeznek a karakterrel, de a Nintendo június 28-án több részletet is elárul majd az új belépőről és a jövőről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)