Hirdetés

Továbbra is fejlesztés alatt a Rainbow Six: Patriots

|

A nagy bejelentések és leleplezések közepette a Ubisoft nem szeretné elhanyagolni a Rainbow Six sorozatot sem és beszámolt a jelenlegi fejlesztésről.

Hirdetés

Március elején kaptuk a szomorú, ám a kiadó szempontjából szükséges hírt, miszerint a Rainbow Six: Patriots teljes vezérkarát lecserélték. Nyilván a lépés nem tett túl jót a fejlesztés idejének, hiszen új embereket kellett keresni, folytatni kellett a munkát, esetlegesen kijavítani, amit az előző szakemberek nem úgy alkottak meg, ahogyan a kiadó szerette volna, stb.

A játékosok reménykedve várták, hogy a 2012-es E3-on - leginkább a Ubisoft konferencián - majd lehull a lepel a Rainbow Six: Patriots-ról és gameplay előzetest kapunk belőle, ne adj isten, kipróbálható állapotban is a helyszínen lesz. Ilyesmik sajnálatos módon nem álltak rendelkezésünkre, de a Ubisoft marketingvezére, Tony Key igyekezett minap megnyugtatni a játékosokat, hogy a Rainbow Six: Patriots továbbra is fejlesztés alatt áll és jó kezekben van. Key szerint a játék érthető okokból azért maradt távol a rendezvénytől, mert az év eleji távozások miatt nem jutott elég idő a fejlesztésre, hogy a nagyközönség előtt is bemutatható állapotba hozzák a projektet.

Key megígérte továbbá, hogy hamarosan friss információkkal leszünk gazdagabbak a produktummal kapcsolatban, addig is marad a remény, hogy jövő évben megkapjuk a taktikai lövöldét PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)