Hirdetés

Traileren a DC Universe Online negyedik DLC-je

|

Bemutatkozik az ingyenes DC Universe Online negyedik tartalmi csomagja: visszatér Joker, jön a Last Laugh DLC!

Hirdetés

A free-to-play modellben lubickolva a Sony Online Entertainment első és legfontosabb dolga, hogy ellássa felhasználóit igényes és tartós tartalmi frissítésekkel.

Ilyen nagyobb hangvételű frissítésnek számít a DC Universe Online negyedik DLC csomagja, a Last Laugh, amelyben Batman legnagyobb nemezise, Joker tér vissza, hogy Mark Hamill hátborzongatóan minőségi hangján a frászt hozza a világ szuperhőseire.

A Last Laugh DLC a Zöld Lámpás világából ismert két új hőssel (Kilowog és Amon Sur) egészíti ki a játékot, bevezeti a pajzsot és leginkább a PvP összecsapások szerelmeseit örvendezteti majd meg három 4 vs.4-es arénával, valamikor június folyamán. Utószóként pedig csak annyit mondanánk hanyag eleganciával leírva: The Joker is back. Az ingyenes DC Universe Online errefelé próbálható ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)