Hirdetés

E3 2015 - itt a Transformers játék, amire mindig is vágytál

|

Alig több mint 24 óra van hátra az első E3-as sajtókonferenciáig, de a szivárogtatóknak semmi sem szent. Most egy új Transformers játék bukkant fel, amely kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

Hirdetés

A napvilágot látott képeken az Activision gondozásában készülő Transformers: Devastation látható, amely egy az egyben úgy néz ki, mint gyerekkorunk kedvenc meséi, úgyhogy csak reménykedni tudunk benne, hogy kapunk végre egy minőségi Transformers játékot.

A részletek egyelőre ködösek, de úgy tűnik, hogy Xbox 360-ra megjelenik majd a játék, amiből arra következtetünk, hogy az Xbox One sem marad ki a szórásból. A gameplay-t illetően nem voltak túl beszédesek a források, de a játék elvileg egy "brawler" lesz, bármit is jelentsen ez ebben a kontextusban.

Az sem tiszta jelen pillanatban, hogy pontosan melyik fejlesztőcsapat követte el a Transformers: Devastationt, de többen a Legend of Korrát is fejlesztő Platinum Games-re tippelnek. Azért nagyon reméljük, hogy a srácok inkább a Vanquish 2-vel állnak majd színpadra. Hamarosan úgyis minden kiderül.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)