Hirdetés

Transformers: Fall of Cybertron - E3 előtti ízelítő

|

A High Moon Games hegesztette legújabb Transformers játék nyúlfarknyi beharangozót kapott, ami előkészíti a terepet az E3-as teljes előzetesnek.

Hirdetés

Az Activision bízik a High Moon Studios hozzáértésében és abban, hogy minőségi és szórakoztató Transformers játékot tesznek le eléjük az asztalra, még ha a csapat nem is ért a PC-re való fejlesztéshez.

A minap kiadott, valóban rövidke ízelítő egy sokkal nagyobb és tartalmasabb trailert vezet fel, amelyet majd a jövő héten debütáló E3-on csodálhatunk meg teljes valójában. A High Moon Studios ígérete szerint egy rendkívül látványos és minden kétséget eloszlató bemutatóval készülnek az expóra, valamint végre eldől az autobotok és álcák csatája a Fall of Cybertron játékmenete során. Íme a mindösszesen 15 másodpercet felkaroló kedvcsináló:

A Transformers: Fall of Cybertron a PC-t kihagyva kizárólag X360-ra és PS3-ra várható augusztus 31-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)