Hirdetés

E3 2015 - íme a Trials Fusion: Awesome Level MAX (videó)

|

A Ubisoft az E3 2015-ön mutatta be a Trials Fusion laza kiegészítőjét, az őrült megoldásoktól sem mentes Awesome Level MAX-ot.

Hirdetés

Talán nem okozott akkora meglepetést, mint a South Park: The Fractured but Whole vagy a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bejelentése, de a Trials Fusion elborult kiegészítőjével mégis sokakat megmosolyogtatott a Ubisoft az E3-as előadásán.  

Ha még soha nem próbáltad a Trials Fusion-t, akkor az Awesome Max Edition lesz a lehető legjobb választás az ismerkedésre: tartalmazza az alapjátékot, a Season Pass 6 DLC-jét és az E3-on bejelentett Awesome Level MAX DLC-t is, amely 30 vadonatúj pályával növeli a kihívást és ha ez nem lenne elég meggyőző, beszéljen helyettünk a felfegyverzett, egyszarvún lovagló macska: 

A Trials Fusion: Awesome Level MAX július 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)