Hirdetés

E3 2016 - már elérhető a Trials of the Blood Dragon

|

A Trials of the Blood Dragon a motoros Trials sorozatot ötvözi a Far Cry 3: Blood Dragon képi világával és őrült zsenialitásával.

Hirdetés

Egy korhatárbesorolásnak köszönhetően már tudtuk, hogy készül a Trials of the Blood Dragon, de nehéz volt elképzelni, hogyan mossa össze a Ubisoft a két címszereplő franchise-t.

Nos, ezt az E3-as előadáson elég jól megválaszolták. A már most is megvásárolható Trials of the Blood Dragon játékmenete a Trials sorozatéhoz hasonló, ugyanúgy válogatott járművekkel kell pályákat teljesítenünk. Lesz a motor mellett valami tankféle, egy csille, de olyan is, hogy gyalog, lövöldözve juthatunk tovább. PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt kereshetitek. Amúgy a negyedik vietnami háborúban játszódik, de ez mindegy is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)