Hirdetés

E3 2019 - a Trials Rising új járműve egy bevásárlókocsi

|

A második szezon egyébként középkori témájú lesz.

Hirdetés

Kielégítő mennyiségű tartalommal érkezett februárban a Trials Rising, és a RedLynx már a kezdetektől fogva úgy tervezte, hogy folyamatosan foglalkozik a játékkal. Az első szezon lezárult, kezdetét veszi a második, a Medieval Motor Mayhem.

Hirdetés

Exkluzív jutalmakat szerezhetünk a középkori témájú pályákon, illetve hajthatjuk a bevásárlókocsit, mely természetesen nem pont úgy viselkedik, ahogy a motorok: csak az eszközt irányíthatjuk, a motorost nem. Nullázódott a rangsorolás is, aki elég jól és kitartóan játszik, egy arany Ronin öltözéket szerezhet.

A szezon során pózok és animációk, öltözékek, skinek, valamint további kiegészítők jelennek majd meg, illetve kapunk öt új pályát. Júliusban indul a nyári esemény, szintén exkluzív tartalmakkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)