Hirdetés

Tüntettek a Dante's Inferno ellen

|

A Dante's Inferno kiverte a biztosítékot néhány polgárnál, akik tüntetést rendeztek az "istenkáromló" alkotás ellen.

Hirdetés

A világhírű itáliai szerző alkotása, az Isteni színjáték első felvonása okolható azért, amilyennek ma a poklot a keresztény világ elképzeli. Dante Alighieri olyan érzékletesen szemléltette a bűnösök szenvedéseit, oly részletesen írta le Lucifer rezidenciájának bugyrait, hogy a Visceral Games (korábban EA Redwood Shores) munkatársainak alig kellett megmozgatniuk agytekervényeiket a Dante's Inferno pályáinak kidolgozása során.



Miközben a konzolosok (PSP, PS3, X360) kiváncsian várják, hogy a Dante's Inferno képes lesz-e a God of War III méltó ellenfelévé válni, a PC-s tábor pedig kesereg, mert újra kihagyják őket valamiből, addig akadt néhány polgár az angyalok városában, aki a legkevésbé sem vette jó néven, hogy az Electronic Arts fel szeretné dolgozni a világirodalom egyik legjelentősebb alkotását.



Nem tudni, hogy egy, az EA által megrendezett jópofa marketingfogásról van-e szó, vagy tényleg spontán tüntetésről beszélhetünk, az mindenesetre tény, hogy az LA Convention Center előtt maroknyian tiltakoztak a játék ellen. Transzparenseiken válogatott szlogeneket lobogtattak. Pl.: "A pokol nem játék." "Cheat-kódok nem mentik meg a lelked."

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)