Hirdetés

Szavazz: Hogy tetszett a Ubisoft E3 2017-es előadása?

|

Nagy meglepetésekkel szolgált a francia kiadó, és a végére még a Beyond Good & Evil 2-t is bedobta. Egészen elégedettek vagyunk.

Hirdetés

Úgy látszik, felváltva jönnek a jó és nem jó előadások, de a sort valószínűleg megtöri a Sony ma hajnalban. Eddig egy kicsit hiányos EA Play-en, egy izgalmas Microsofton, egy rövid, vegyes Bethesdán, PC Gaming Show-n és egy átlagon felüli Ubisoft konferencián vagyunk túl.

A Far Cry 5, a South Park, az Assassin's Creed és a The Crew 2 felbukkanása nem okozott meglepetést, de a kiadó ennél jóval többet mutatott. Egyébként a fentiek mindegyike jól néz ki, ez már önmagában öröm. A show alatt láthattuk a Starlinket, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-t (ami gyakorlatilag egy mariós XCOM), egy South Park mobiljátékot, a Steep olimpiás kiegészítőjét, a kalózos Skull & Bonest, és végül a Beyond Good & Evil 2-t, ami nem egy kalandjáték lesz, és ennek valószínűleg nem mindenki örül. Mi elégedettek vagyunk a felhozatallal, bőven többet kaptunk, mint amit vártunk. Ti hogy álltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)