Hirdetés

E3 2019 - kiderült, mikor lesz a Ubisoft konferenciája

|

A kiadó sem hagyja ki az eseményt, a szokásos, emberi időben tartja majd prezentációját.

Hirdetés

Az E3-mal van egy olyan probléma, hogy Los Angelesben tartják, és ugyan ottani idő szerint szépen el vannak nyújtva az előadások a nap során, aki európaiként mindent élőben akar látni, annak hajnalig fent kell maradnia.

Hirdetés

De nem a Ubisoft miatt, ugyanis a kiadó jó szokásához híven június 10-én, Los Angeles-i idő szerint délután 1-kor kezd, amikor nálunk este 10 lesz. Az azért még tűrhető. Arról, hogy mit jelenthetnek be, még semmit nem tudunk, de számítunk egy Watch Dogs 3 leleplezésre, egy új Splinter Cellre, talán lesz valami közepesen kellemetlen Just Dance produkció, szerepet kaphat a Skull & Bones, valamint a Beyond Good and Evil 2, és biztosan ejtenek pár szót a The Division 2 és a Rainbow Six: Siege várható tartalmairól. A többit meglátjuk.

Ti mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)