Hirdetés

Ubisoft - ezeket viszik az E3-ra

|

Assassin's Creed IV: Black Flag, South Park: The Stick of Truth, Rayman Legends, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs - többek között ezek is jelen lesznek a két hét múlva megrendezésre kerülő rendezvényen.

Hirdetés

Már mi is javában készülődünk a júniusban tartandó E3 2013-ra. Hogy mivel, az az elkövetkezendő két hétben fog kiderülni, de ez legyen most mellékes. Sokkal fontosabb, hogy a Ubisoft mivel készül az év egyik legjobban várt videojátékos eseményére, és higgyétek el: van mit megmutatniuk.

Itthoni idő szerint június 11-én éjfélkor veszi kezdetét a Ubisoft bemutatója, melyen amellett, hogy a kalózos témájú Assassin's Creed IV: Black Flag, a THQ-tól átvett South Park: The Stick of Truth, a multiplatform címmé hízott Rayman Legends, a lopakodós-akció Splinter Cell: Blacklist, illetve a GTA trónbitorlójának titulált Watch Dogs is jelen lesz, vadonatúj IP-ket is megismerhetünk. Ezek egyike lehet a The Crew, melynek létezéséről ma érkeztek az első információk. Ha minden igaz, a játék egy autóverseny lesz, ami a Driver sorozatot is jegyző Ubisoft Reflections gondozása alatt lát majd napvilágot. Többet egyelőre nem tudunk róla, de ha valóban egy létező projektről van szó, rendesen el leszünk árasztva autós játékokkal. Ti milyen új címek bejelentését várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)