Hirdetés

E3 2017 - Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

|

Meglepően tartalmas és meglepetésekkel teli volt a Ubisoft idei konferenciája, ami Aisha Tyler nélkül is jól sikerült. Talán még jobban is, mint vele.

Hirdetés

A Ubisoft nem fél kísérletezgetni, és engedi, hogy ha a csapaton belül valakinek ötlete támad, abból kellő munka után játék születhessen. Az E3 2017-es konferencia tartogatott érdekességeket, ráadásul szinte minden játékhoz jött egy extra, online megnézhető trailer.

Hirdetés

Nem hittük volna, hogy a Ubisoft a Mario és a Rabbids franchise-ok összemosásával nyitja meg a showt, de ami ennél is nagyobb meglepi volt, hogy Yves Guillermot mellé egy speciális vendég is érkezett: Mario atyja, Shigeru Miyamoto. Csupa móka és kacagás volt az egész prezentáció, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle gyakorlatilag egy családbarát XCOM.  

Miután tegnap a Microsoftnál már megmutatta magát és az Xbox One X erejét, újra felbukkant az Assassin's Creed Origins, most a játék világában gyönyörködhettünk kicsit: 

Gyors lekeverés, még gyorsabb verdák: a The Crew 2 száguldott elénk, a folytatásban szinte már bármilyen járművel (legyen szó földiről, víziről vagy légiről) csapathatjuk: 

Alig merültünk el a versenyzők világában, máris szó szerint eldobtuk az agyunkat a Ubisoft Montreal és Elijah Wood produkciós cégének közös VR-thrillerétől, a Transference-től

Noha Trey Parker és Matt Stone, a South Park alkotói ezúttal otthon maradtak, a South Park: The Fractured but Whole szerencsére nem maradt távol Los Angelestől, egy újabb trailerrel és egy hosszabb gameplay videóval is enyhíthettük a várakozás feszültségét:

Ezután következett az első nagyobb bejelentés, a Skull & Bones, amely olyan, mintha az Assassin's Creed IV: Black Flag hajózási része önálló, kalózos játékká nőtte volna ki magát. Egy többjátékos mókára számítsatok, amiben egyedül vagy csapatban harcolhattok az Indiai-óceánon, akár egy 5v5 PvP módban is. Kaptunk bőven elég bemutatót hozzá: 

Nagy kópé volt a Ubisoft, hiszen elaltatta a gyanakvásunkat az új IP-vel és a legváratlanabb pillanatban, a Skull & Bones után közvetlenül bedobta, a South Park: Phone Destroyer mobiljátékot. Azonnal játszanánk. 

Alig pislogtunk kettőt, máris jött a következő újdonság, ami azért mégsem okozott akkora sokkot, hiszen korábban már utaltak rá. A Starlink: Battle for Atlas kicsit olyan, mint egy Ubisoft-féle No Man's Sky, ráadásul saját űrhajót építhetünk a valóságban, ami aztán ugyanúgy megjelenik a játékban is. Megrögzött legózók előnyben! 

A nagy bejelentések közepette azért egy kicsit időt sikerült szakítani a már megjelent Steep bővítésére is: bemutatkozott a Road to the Olympics kiegészítő, méghozzá az Imagine Dragons: Warriors című számára. Van olyan, amit ez nem dob fel?

Ekkor jött el a pillanat, mikor az este egyik legfontosabb díszvendége is megjelent a Far Cry 5 képében, a gameplay trailerrel végre belekóstolhattunk a szekta felszámolásába: 

Mindenre fel voltunk készülve, csak éppen arra nem, ami a végén történt: a Beyond Good & Evil 2 felbukkanásánál csak az volt meghatóbb, ahogy a játék atyja, Michel Ancel elmorzsolta a könnyét a vastaps láttán és hallatán. De nem hibáztatjuk érte, ez maga volt a csoda. 

Ezzel véget is ért a Ubisoft 2017-es E3-as előadása, és bár vannak olyan játékok, amiket nagyon hiányoltunk (csak hogy pár példát mondjunk: új Splinter Cell, The Division 2, Rainbow Six: Siege tartalmak, Wildlands PvP, több VR), összességében nagyon elégedettek vagyunk ezzel a felhozatallal. Ti is annyira élveztétek, mint mi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)