Hirdetés

Beszédes BioShock Infinite képek

|

Bázisugrás, döglött ló, vandalizmus, új vigor, fegyver és a hatalmas Gépmadár igazi neve a képeken.

Hirdetés

Lassan ugyan, de biztosan közeledünk az idei E3-hoz (június 7-9.: mi is kint leszünk, érkeznek majd a finomabbnál finomabb videók!), az Irrational Games csapata pedig megkezdte reklámhadjáratát új játékukkal, a BioShock Infinite-tel kapcsolatban.

Következzen három új screenshot:

Most pedig három további kép, két reklám, és egy propaganda poszter.

Először is itt egy új plazmid - vagy ahogy az Infinite-ben nevezik ezeket a különleges képességeket adó szereket - vigor. Lovakkal kapcsolatos, ez látszik, de hogy pontosan milyen hatása lesz, azt egyelőre nem tudni.

A második egy sorozatlövő fegyver:

A harmadik pedig egy propaganda poszter, melyen a Vox Poluli egyik tagja látható, és kiderül a hatalmas gépszörnyezet neve is: "Az igaz hazafinak semmi félnivalója az Énekes Madártól." Mi azért maradjunk az angol Songbird-nél, esetleg a Gépmadár elnevezésnél.

A szűkös, klausztrofób hangulatot árasztó Rapture után a helyszín a felhők között szárnyaló Columbia, az 1912-es években. Új környezet, új főszereplő, új történet. Ken Levine csapata éles váltással dobta a tenger mélyéről a levegőbe a BioShock címet, de az eddig megjelent képek és a 10 perces játékmenet alapján nem lesz gond az átszokással. További videó és képek várhatóak az E3-ról, megjelenés viszont csak jövőre, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig se felejtsétek: "Egy ember választ. Egy rabszolga engedelmeskedik."

(További érdekességeket, információkat találtok a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldalon, a BioShock Centrumon.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)