Hirdetés

Új DLC-t jelentettek be a Groundedhez

|

Méretes tartalmi frissítést harangozott be a Microsoft.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelent meg az Obsidian Entertainment gondozásában a Grounded korai hozzáférésben, méghozzá exkluzív címként bemutatkozva a Microsoft platformjain. A csapat azóta, aktívan együtt dolgozva a közösséggel, folyamatosan fejleszt a játékon, hogy az a lehető legjobb formájában kerüljön ki a keltetőből.

Hirdetés

Szuper látni, hogy a Microsoft támogatásával az Obisidian folyamatosan tudja gondozni a projektet, már tavaly nyár végén egy halom újdonságot adott a Groundedhez, mely azóta is megállás nélkül bővül. Novemberben még mi is kipróbáltuk a túlélőjátékot néhány baráttal:

A Microsoft a most zajló E3-as konferenciája alatt egy újabb méretes kiegészítőt jelentett be a játékhoz, mely a The Shroom and Doom névre hallgat. A DLC-ben végre bekerülnek a vadászatra tökéletesen alkalmas achievementek, lehetőségünk lesz kisállatot tartani, jön egy borzasztóan félelmetes pók és a várva várt nem vicces gombák is.

Arról kissé meglepő módon nem érkezett információ, hogy mikor lép ki a korai hozzáférésből a játék, azt viszont tudjuk, hogy a most bejelentett DLC már június 30-tól elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)